miercuri, 4 august 2010

Cajun

12. Daca nici unul dintre caini nu a facut o "ROTIRE", dar inceteaza sa se mai lupte, dupa 60 secunde fara contact, cainele care se gaseste jos va incerca sa faca primul "Scratch". Daca reuseste, lupta continua. Urmatorul "Scratch" va fi facut de celalalt caine si se vor succeda pana ce unul dintre ei renunta.
Daca cainele care se afla jos nu a produs un "Scratch" complet, atunci oponentul va incerca sa faca un "Scratch" complet pentru a castiga. Daca nici acesta nu reuseste, meciul va fi declarat REMIZA.
Nici unui handler nu ii este permis sa atinga cainele fara ordinul arbitrului. Daca unul dintre handleri va atinge cainele, fara permisiunea arbitrului, va fi declarat invins. Este interzisa folosirea aparatelor foto cu blitz sau lovirea peretilor ringului. Handlerii sau proprietarii pot impune interdictia de a vorbi celor ce se afla in afara ringului.

13. In timpul luptei, daca unul dintre caini se "ROTESTE", handlerul are voie sa preia cainele doar cu incuviintarea arbitrului. Daca unul dintre handleri incearca sa-si ia cainele conform cu ordinul arbitrului, dar cainele advers inca pastreaza contactul, atunci este nevoit sa-i dea drumul. Daca acest handler isi gaseste cainele liber, numai atunci si odata cu celalalt handler isi poate retrage cainele. Handlerii isi vor retrage cainii, fiecare in coltul sau, si se va proceda ca la prima "ROTIRE", cu exceptia faptului ca "Scratch-ul" va fi efectuat de aceasta data de cainele care a asteptat data trecuta. "Scratch-urile" vor alterna pana cand unul dintre caini va fi declarat invingator.
14. Daca unul dintre caini isi musca babina, handlerul are voie, cu permisiunea arbitrului, sa desfaca babina. Daca pentru acest lucru cainii trebuie separati, atunci ei vor fi eliberati in acelasi timp, in centrul ringului, distanta dintre ei fiind de maxim un metru.

linie2
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
15. In ring nu este permisa folosirea nici unui obiect, cu exceptia unei sticle cu apa potabila si a unui ventilator pentru racorire. Handlerii trebuie sa guste din apa de baut a cainilor lor pentru a demonstra ca aceasta este "curata".
16. Nici unui handler nu ii este permis sa ia vreun obiect, indiferent care ar fi acesta, din afara ringului. Fiecare dintre parti are dreptul de a-si pune un observator in apropierea coltului adversarului. Daca acesta observa ca handlerul pune ceva pe cainele sau poate apela arbitrul. In cazul in care se confirma ca handlerul a pus ceva pe caine, acesta pierde meciul.
17. Daca unul dintre handleri paraseste ringul inainte de decizia finala a arbitrului, acesta va pierde meciul.
linie2


scatscatscaty


18. Handler-ilor le va fi permis sa-si incurajeze cainii prin voce sau aplauze, dar nu au voie sa-si atinga cainele sau sa foloseasca alte metode prin care sa-i amortizeze caderea ori sa-l tina la distanta pe celalalt handler. Daca arbitrul constata nereguli de acest gen, el va pronunta decizia in favoarea cainelui oponent.
19. Daca un eveniment neprevazut va periclita buna desfasurare a meciului, arbitrul va stabili un alt loc de desfasurare.

ACEASTA PAGINA ARE UN CARACTER STRICT ISTORIC

Atentie! OUG55 modificata prin Legea nr 60 din 11 martie 2003 - Art. 14. Fapta persoanei de a organiza lupte intre caini, de a-i pregati in acest scop, precum si de a participa cu caini la astfel de lupte constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu